Veluwe Outdoor totaalconcept wandelschoenen

Als wandelschoenspecialist verkopen wij alleen (berg)wandelschoenen van topmerken die zich bewezen hebben specialist te zijn in het maken van (berg)wandelschoenen gebruikmakend van de juiste hoogwaardige materialen. 

De juiste (berg)wandelschoen wordt bepaalt niet alleen door de lengte en breedte van uw voet, maar ook voor welke wandeltocht u de schoen wilt gebruiken.  Wij adviseren u voor het beste en persoonlijke advies om naar onze winkel te komen waar wij in samenwerking met u de juiste wandelscoen of hardloopschoen adviseren. Vaak komen mensen ook bij ons die zeggen, ik ben op zoek naar wandelschoenen voor moeilijke voeten. U bent dan bij ons op het juiste adres. Het is de kunst om de juiste schoen bij uw voet te vinden. Moeilijke voeten is een relatief begrip. Een niet goed passende schoen wil niet altijd direct zeggen dat u moeilijke voeten heeft. De kans is groot dat u de juiste schoen nog niet heeft aangehad.

 

Veluwe Outdoor totaalconcept:

Als Veluwe Outdoor&Running zijn wij een unieke wandel- en hardloopwinkel. Door jarenlange ervaring van wandelen in allerlei gebieden en onder allerlei omstandigheden weten wij uit de praktijk wat de juiste (berg) wandelschoenen zijn voor u.

Wij hebben het totaalconcept ontwikkeld. Dit totaalconcept houdt in:

  1. Doormiddel van een aantal vragen aan u komen wij te weten wat voor type wandelaar / hardloper u bent.
  2. Wij vragen wij u uw  persoonlijke wensen zijn waaraan uw nieuwe schoen moet voldoen.
  3. Wij kijken naar uw voet om de juiste schoen(en) te pakken. Niet alleen de wensen, eisen van onder punt 1 en 2 genoemde zaken, maar er wordt ook gekeken naar lengte, breedte en volume.
  4. Indien nodig kunnen wij u direct een standaard zool aanbieden van Pedaq. Tevens bestaat de mogelijkheid om exact op uw specifieke voetproblemen en op de aan te schaffen een steunzool op maat te laten maken. Deze podologische steunzool krijgt u van uw ziektekostenverzekering vergoed indien u de juiste aanvullende verzekering heeft. Doordat wij de steunzool in samenhang met de schoen bepalen wordt het optimale resultaat bereikt.

ook voor steunzolen voor in uw dagelijkse schoenen of werkschoenen kunt u bij ons terecht.

logohanwag.jpglogomeindl50.jpg
logolowa.jpglogolowa.jpg
  

 

 

logolowa.jpg

 

 

Voor uitgebreid deskundig advies door de Register Sportpodoloog die tevens Sportschoenspecialist is zien wij u graag in onze winkel.

Schoenen verkopen wij niet via onze webshop. De reden hiervan is dat wij het zeer belangrijk vinden dat de combinatie schoen en uw voet juist bekeken wordt zodat u tot de juiste aankoop komt. Wij geven advies welke maat de juiste maat is, niet alleen qua lengte, breedte maar ook in volume (inhoud, lage wreef / hoge wreef ). Onze ervanring heeft inmiddels bewezen dat veel schoenen te klein gekocht worden. Resultaar hiervan: blauw nagels, blaren, pijn op de wreef, enz. Wij geven deskundig advies waardoor deze klachten vaak verdwenen zijn.

De juiste wandelschoen bij uw voet geeft nog meer wandelplezier en minder pijn in knieën, onderrug en nek!

U kunt ook bij ons terecht voor extra smalle wandelschoenen en voor extra brede wandelschoenen.

hanwag-banks.jpg

Klik op bovenstaande wandelschoen en u krijgt een video van onze werkwijze te zien. Link opent in nieuw venster.

Ook voor steunzolen voor in uw dagelijkse schoenen of werkschoenen kunt u bij ons terecht.

© 2009 - 2022 Veluwe Outdoor&Running Nunspeet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel