HomePodologieVeluwe Outdoor totaalconcept

Veluwe Outdoor totaalconcept

Onze werkwijze om u de best passende schoenen aan uw voeten te laten voelen is het eenvoudigst te omschrijven als Veluwe Outdoor totaalconcept

Allereerst stellen u een aantal vragen waar u wilt gaan wandelen, hoeveel u wandelt, of u voet / knie of rugproblemen heeft.
Daarna kijken wij naar u voeten en weten dan meestal direct de juiste schoen te pakken voor u.
Indien nodig of bij twijfels kijken we of steunzolen een toevoeging zijn voor uw wandelplezier. Wij maken een scan van uw voeten en beoordelen deze en vertellen ons advies aan u.

Veluwe Outdoor totaalconcept wandelschoenen

Als wandelschoenspecialist verkopen wij uitsluitend (berg)wandelschoenen van topmerken. Deze schoenen worden gekenmerkt door de uitstekende pasvorm, het comfort en het gebruik van hoogwaardige materialen.

De juiste (berg)wandelschoen wordt niet alleen bepaald door de lengte en breedte van uw voet, maar ook door het soort (wandel)tocht en door het terrein waarover u wandelt (of rent).

U denkt dat u moeilijke voeten heeft? Wij denken dat ‘moeilijke voeten’ een relatief begrip is en dat het de kunst is om de juiste schoen bij de juiste voet te vinden. De kans is groot dat u nog niet eerder de juiste schoen heeft aangehad. Daarom nodigen wij u uit om naar onze winkel te komen. Wij garanderen u het beste, persoonlijke advies.

 

Regelmatig sturen (huis)artsen, fysiotherapeuten, pedicures en andere zorgverleners mensen met voetgerelateerde problemen naar ons toe, omdat wij gespecialiseerd zijn in op maat gemaakte steunzolen.

Wij maken steunzolen voor:

* Wandelschoenen

* Sportschoenen (sport gerelateerd)

* Dagelijkse schoenen

* Werkschoenen

Met de juiste aanvullende ziektekostenverzekering worden deze steunzolen vergoed.

Kom gerust vrijblijvend langs voor advies. Een afspraak maken voor het aanmeten van steunzolen of een verwijsbrief is niet nodig.

Als erkend Sportpodoloog zijn wij aangesloten bij Stichting LOOP.